Blog

TEMPSSSsss…

 

«TEMPSsss…» d’Eva Evitzkaya.
Poesia en evolució… Performada al Convent de les Arts d’Alcover per la inauguració del tercer cicle de «Parlem Contemporani?» 14/09/2019

Text del FULL de SALA

“TEMPSsss…”
Performance de la poesia en evolució del mateix nom.
Em vaig fer la pregunta: «Què és el temps?» quan el meu pare, al marxar de casa, em va dir que no tenia temps. Jo tenia 9 anys i m’ho va dir quan jo li vaig dir que volia anar amb ell. Quasi 40 anys després vaig poder respondre-li amb propietat a una invitació que em va fer: » No tinc temps de fer temps per perdre el temps». I aquí teniu la lllavor de la poesia «TEMPSSSsss…».
Eva Evitzkaya, Barcelona 1968
Artista

Artista que explora el «temps» en totes les seves textures, des de Hawkins fins als tres déus de la mitologia grega que en representen tres conceptes diferents: Kronos, Kairos i Aion.
Després de viure a Holanda i finlàndia, aterra el 2003 a Poblenou, BCN, on creix com a artista,  tot i haver fet sessions de Paintjockey i performances en moltes localitzacions de diferents països. Transita per diferents experiències artístiques, a mode de performance, “una forma d’estar present, obrint l’ànima en canal”. La Fundició del Poblenou, l’Escocesa, l’Hangar, Can Felipa o Can Tiana han estat el seu hàbitat. La “pintura a escena”, la performance i l’artivisme el seu recorregut. Actualment es considera performer en fase poeta.

PlanetArt. Can Tiana el 6 de setembre del 2018.

Durant els TOP’17. La Fundició del Poblenou i Can Tiana.

 

Recorregut poètic: «El poeta boxejador». Centre cívic de la Barceloneta el 12 de maig 2017.

Recorregut poetic 2017